TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Livrare

Parteneri
Detalii produs


Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv

Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
 • Prowise Touchscreen Ecran LCD interactiv
13 221,63 RON

Ecranul tactil Prowise reprezintă un nivel remarcabil printre ecranele tactile datorită caracteristicilor sale tehnice, calității, ușurinței de utilizare și designului inovator.
Ecranul tactil Prowise a fost proiectat și fabricat de Prowise. Controlează fiecare etapă a procesului de fabricație.
Ecranele Prowise au cea mai mică rată de eroare de pe piață, motiv pentru care compania oferă o garanție completă de 5 ani. Toate acestea, combinate cu un consum redus de energie, înseamnă un cost global extrem de favorabil pentru utilizatori.
 • IMAGINE - IPS și tehnologie Anti-glare Pro
  Panoul IPS 4K Ultra HD garantează cea mai bună experiență vizuală posibilă. Încorporează cele mai bune panouri LG în fiecare ecran Prowise. Unghiul de vizualizare de 178 ° permite conținutului afișat pe ecran să fie perfect vizibil pentru toată lumea.

  SUNET - Calitate excelentă a sunetului fără amplificatoare audio externe
  Sistemul de sunet 2.1 complet integrat oferă un sunet clar. Cele două difuzoare încorporate (față) și subwooferul (spate) sunt certificate Dolby Audio.

  MICROFON
  Cu 4 microfoane încorporate, oamenii și sunetele pot fi perfect recunoscute de la o distanță de până la 8 metri pentru afișajele Prowise. Oferă o oportunitate de a implica experți / profesori externi în negocieri / educație prin Skype sau aplicații VoIP similare.

  Stilou ProWrite - Mai precis ca niciodată
  Cele două pixuri ergonomice permit ca două persoane să scrie în același timp pe ecranul tactil Prowise. Pixurile pot fi programate să scrie cu două capete în două culori diferite, făcând prezentarea mai rapidă și mai spectaculoasă. Vârful subțire al stiloului și tehnologia tactilă avansată vă asigură că puteți scrie pe ecran mai precis și mai repede decât oricând.

  Prowise Central - Totul este disponibil imediat
  Funcțiile utilizate în fiecare zi sunt în interfața noastră intuitivă. Prowise Central este complet integrat pe ecranul tactil, toate setările personale sunt ușor accesibile.

  ProNote - Stăpânul luării notelor
  Puteți lua cu ușurință note pe un fundal alb sau puteți comenta paginile dvs. web, PDF-urile și alte documente. Folosind ProNote, puteți partaja cu ușurință un document cu orice dispozitiv de pe ecranul tactil.

  Reflectați
  Afișați conținutul unuia dintre dispozitivele student / coleg pe ecran. Controlați până la 4 dispozitive de pe ecran fără cabluri. Toate acestea complet gratuit, fără a obține licențe suplimentare.

  Prowise Store - Un magazin de aplicații pentru personalizare
  Din magazinul de aplicații, puteți descărca multe aplicații utile pentru educație sau chiar pentru a crește productivitatea - cum ar fi Microsoft Skype, Word, Excel și OneNote.

  NFC - Conectare ușoară
  Țineți cardul pe ecran pentru a efectua operațiuni comune. Conectați-vă la un Prowise Center sau la un computer Windows într-o singură glisare și personalizați-vă setările. Comutarea între săli de clasă și diverse ecrane tactile nu a fost niciodată mai ușoară.

  ENERGY STAR® - Eficiență energetică ridicată
  Ecranul tactil Prowise este certificat ENERGY STAR. Acest lucru arată că ecranele tactile Prowise sunt printre cele mai bune produse de pe piață și joacă un rol de lider în eficiența energetică.
 • Numar articol
  PW-1-15055-0001
  Masa
  44 kg/buc
Creare magazin online