TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Livrare

Parteneri
Detalii produs


Software TangoTeach pentru tablă interactivă și ecran tactil (licență de 1 an)

Software TangoTeach pentru tablă interactivă și ecran tactil (licență de 1 an)
7 218,05 RON
Software special dezvoltat pentru tablele interactive și ecranele tactile LCD utilizate în instituțiile de învățământ! Software multilingv.
Software-ul pentru tablete Tango Teach Elite este un software de prezentare dezvoltat special pentru dispozitive cu ecran tactil. Este foarte ușor să faceți prezentări spectaculoase și prelegeri într-o școală sau mediu corporativ.
Puteți afișa mai multe lucruri simultan, de ex. videoclipuri, imagini, sunete și documente. Totul este compatibil cu fișierele media standard de astăzi.
Google și YouTube pot fi accesate fără a ieși din software, iar fișierele media pot fi copiate pe desktop folosind o metodă simplă de glisare și plasare.
Redarea automată a fișierelor video și audio.
Backup automat la fiecare 30 de secunde, astfel încât munca dvs. să nu să se piardă accidental.
Operațiune simplă, clară, bazată pe situație.
Sunt disponibile o varietate de instrumente de scriere și desen, forme, pixuri și pensule. De asemenea, puteți tasta conținutul textului.
Un dispozitiv mobil extern poate fi conectat la software.
http://www.legamaster.com/downloads/software/tango-software
 • Software-ul Tango este disponibil în două versiuni: Tango Teach pentru scopuri educaționale și Tango Elite pentru utilizare în birou.
  Pentru a crea prezentări și materiale de lecție, pur și simplu luați fișierele media locale (imagini, desene, videoclipuri, fișiere audio, PDF-uri sau prezentări PowerPoint) și trageți-le pe desktopul Tango și salvați colecția media.
  Conținutul online și site-urile web pot fi, de asemenea, legate de software-ul tabletelor Tango. Videoclipurile YouTube și rezultatele Google Image Search pot fi vizualizate fără a ieși din software. Videoclipurile pot fi redate și pe desktopul software-ului Tango.
  Poate fi conectat cu ușurință la aproape orice dispozitiv mobil, deci este excelent și pentru lucrul în grup.
  Urmăriți videoclipul demonstrativ!
  www.youtube.com/embed/WOxleFeZML8
Creare magazin online