Facem comunicarea vizibilă

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Licență GOGET ONE ROOM BOOKING (1 an)
Licență GOGET ONE ROOM BOOKING (1 an)
4 850,00 RON

Licență GOGET ONE ROOM BOOKING (1 an)

GOGET One este conceput special pentru mediul de afaceri, iar specificațiile sale reflectă acest lucru. Dispozitivul include PoE (Power over Ethernet), lumini LED foarte largi și un suport inteligent, integrat, de tip wrap-around, care poate fi montat pe orice perete (sau chiar pe sticlă). Vopseaua albă mată, cauciucată, evidențiază atenția acordată detaliilor. Astfel, dispozitivul nu numai că arată bine, dar este și plăcut la atingere.

 

4 850,00 RON
Descriere

Barele luminoase cu LED-uri cu un unghi de vizualizare de 90 de grade permit utilizatorilor să vadă camera atât din față, cât și din lateral. Sunt disponibile două teme de culoare pentru o notă modernă sau clasică.

Fiecare design în unghi și arc creează un aspect plat, plutitor, care se integrează în interiorul biroului.

Sistemul integrat de alimentare prin Ethernet (PoE+) combină alimentarea și conectivitatea de rețea într-un singur cablu pentru o instalare ușoară. Alimentarea cu curent alternativ este opțională.

Suportul încorporat de tip wrap-around include un kit de montare pentru o instalare ușoară pe toate tipurile de pereți, inclusiv pe sticlă. O plăcuță adezivă de culoare închisă asortată creează un efect de umbră naturală pentru a minimiza impactul vizual în încăpere.

Suportul inteligent de înfășurare permite gestionarea comodă a cablurilor în 4 direcții. Indiferent de cerințele de spațiu, instalația dvs. va avea întotdeauna un aspect curat și profesional.

Aspectul receptiv al GOGET One funcționează perfect atât în modul peisaj, cât și în cel portret. Suportul integrat (opțional VESA 75) poate fi montat în mod corespunzător, în funcție de cerințele de spațiu.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Info produs
Termen de livrare:
7-15 zile lucrătoare
Numar articol:
GOG-G100-020