Facem comunicarea vizibilă

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Informații

Contact

Sortiment bogat de produse interactive și vizuale pentru înteprinderi și birouri

 

Despre visutech.ro

Magazinul online visutech.ro este furnizorul de dispozitive interactive și vizuale de calitate excelentă de la producători europeni de top. Gama de produse visutech.ro este în permanetă extindere, oferind clienților a alegeră mare de articole multimedia necesare pentru asigurarea funcționării neîntrerupte și efective a întreprinderii în orice circumstanțe. În afară de produse digitale, visutech.ro oferă și mărfuri pentru amenajarea biroului, petrecerea diferitor evenimente și organizarea workshop-urilor și sesiunilor de team-building pentru rezultate și mai excelente în afacerea Dvs.

Pe visutech.ro veți găsi o gamă largă de dispozitive interactive și accesorii pentru business, precum:

  • LCD interactiv, touchscreen
  • Diverse tipuri de table: 
  • Table interactive
  • Table albe tradiționale și optimizate pentru proiecție
  • Table magnetice de sticlă
  • Table din plută și textil
  • Table școlare tradiționale verzi și albe, cu liniere la alegere, cu sau fără aripi laterale
  • Table tactice pentru sport
  • Panouri informative
  • Vitrine
  • Accesorii pentu table
  • Soluții interactive portabile
  • Ecrane de proiecție
  • Soluții tradiționale și creative pentru amenajarea biroului

  De ce să optați pentru soluții interactive vizuale?

  Dispozitivele digitale ale secolului XXI sunt aici, disponibile pentru toți. Nu mai avem timp pentru să dăm prezentări plictisitoare care durerază ore în șir, să asistăm până la urmă la ședințe „fără sfârșit”. Aduceți prezentările Dvs. la un nou nivel! Cel mai potrivit instrument pentru a aceasta este ecranul LCD interactiv. Cu ajutorul dispozitivelor multimedia, puteți afișa tabele, imagini, grafice, diagrame, videoclipuri și le puteți analiza în cadrul prezentării - într-un mod „interactiv”, astfel încât toți participanții se pot implica în discuția subiectelor abordate. Nu este nevoie să vă deranjați să scrieți protocoale și să trimiteți mementouri- faceți ședința Dvs. impresionant și interactivă cu un ecran LCD!

  De asemenea, cu ajutorul unui ecran LCD, puteți susține conferințe video mai realistice ca niciodată- participanții la ședință sau instruire se pot afla în orice colț al lumii. Cu sunetul din difuzoarele încorporate de calitate și imaginea în mărime naturală e ca și cum toată lumea ar sta la masă. Dacă completăm sistemul cu o cameră pentru documente și un software pentru lucru în echipă, putem prezenta obiecte, planuri, piese de lucru în timp real, la care cealaltă parte poate chiar scrie sau desena comentarii - toate acestea ulterior putând fi salvate și documentate. Acest lucru vă poate economisi costuri semnificative de călătorie și timpul util.

   

  Aflați cu care dispozitive ale secolului XXI. vă puteți transformă ședințele obișnuite într-un atelier de lucru interactiv și dinamic! Vă vom ajuta să alegeți instrumentele de prezentare de care aveți nevoie.

   

  Cereți sfatul colegilor pentru a alege cele mai potrivite dispozitive pentru Dvs.!

   

  Email: office @ stiefel.ro

  Telefon: 0259 426 011

  Fax: 0259 426 012

  Mobil: 0772 204 595

   

   

  Nume societate / Nume:
  Stiefel Eurocart SRL.
  Adresa:
  8, Osorhei, 417360, Bihor
  Număr de telefon:
  Fax:
  0259.426.012
  Nume magazin:
  Visutech.ro by Stiefel
  CUI:
  RO10869087
  Cod fiscal CE:
  RO10869087
  Număr la Registrul Comerțului:
  J05/784/1998
  Nume persoană de contact:
  Brigitta Veress
  Numărul de telefon a persoanei de contact:
  +40771084276
  Adresă de e-mail persoană de contact:
  Livrare
  • Curierat
   Suma finală a comenzii
   Costul livrării
   0,00  RON
   4 999,99  RON
   20,00 RON
   5 000,00  RON
   -
   Gratuit!
  • Preluare personala in magazinul nostru
  • Firma de curierat Fancourier
   Folosind serviciul de curierat rapid Standard, veti beneficia de livrarea expedierii intr-un termen mediu de 24-72 de ore din momentul preluarii. Beneficiati de LIVRARE GRATUITA la orice comanda care depaseste 250 lei pentru toate localitatile cuprinse in aria de acoperire Fan Courier (3,675 localitati din Romania). Pentru comenzile de sub 250 lei costul livrarii este de numai 20 lei.
   Suma finală a comenzii
   Costul livrării
   0,00  RON
   299,99  RON
   20,00 RON
   300,00  RON
   -
   Gratuit!
  Plată
  • Virare anticipata
  • Ramburs
  • Plata cu card bancar
   Se poate efectua plata online cu cardul bancar prin platforma MobilPay, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Dupa confirmarea comenzii, veti fi directionat pe pagina MobilPay unde trebuie sa furnizati datele cardului si sa finalizati tranzactia. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. Noi nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru plata online.
  Scrieți-ne
  Completare obligatorie!
  Completare obligatorie!
  Completare obligatorie!