Facem comunicarea vizibilă

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Licență software Legamaster Sessions - Licență completă perpetuă (cu 3 ani de suport software)

Transformați-vă întâlnirile în unele eficiente!

 

Profitați la maximum de Legamaster e-Screen cu Sessions - o soluție software sigură și ușor de utilizat, de la client la client, care cuprinde toate fazele întâlnirilor: planificare, colaborare și rezumare. Sesiunile sunt concepute pentru a satisface atât nevoile utilizatorilor, cât și ale organizațiilor, permițând întâlniri eficiente și interactive într-un mediu ușor de utilizat și sigur. Datorită designului său intuitiv, Sessions permite tuturor - fie un utilizator nou, fie unul cu experiență - să transforme orice întâlnire în una eficientă.

 

Descriere

Beneficii pentru utilizatori

· Ușor de planificat și de început întâlniri

· Acces rapid la aplicații, fișiere și o tablă interactivă

· Distribuiți instantaneu rezumatul tuturor participanților

 

Beneficii pentru organizații

· Optimizați utilizarea sălii de ședințe

· Simplificați accesul la dispozitivele digitale

· Gestionați-vă ședința și protejați-vă datele

 

Utilizarea software-ului Sessions

Programați-vă întâlnirile

Sessions este conceput pentru a se baza pe metodele de lucru deja cunoscute ale utilizatorilor. Programul creează o experiență individuală a echipei folosind o varietate de instrumente esențiale pentru întâlniri productive sau brainstorming.

Organizarea întâlnirilor se poate face cu ușurință folosind orice calendar digital (cum ar fi Outlook sau Gmail) fără a fi nevoie de pluginuri sau programe terțe. După intrarea în sala de ședințe, trebuie pur și simplu să apăsați butonul „Alăturați-vă” de pe ecranul electronic pentru a începe întâlnirea.

 

Lucrați împreună la ședințe

În timpul ședințelor, aveți acces la toate aplicațiile corporative și o tablă albă interactivă unde puteți face brainstorming, schița sau expune orice format media (imagini, videoclipuri, PDF-uri, documente MS Office). În plus, puteți partaja conținut de pe smartphone, tabletă sau laptop pe ecranul electronic sau puteți permite colaborarea în timp real de la echipa dvs.

Conectați alte dispozitive într-un mod simplu, fiabil și intuitiv. Oglindați-vă cu ușurință laptopul sau dispozitivele personale pe e-Screen folosind tehnologia AirServer - cea mai rapidă și mai cunoscută soluție de pe piață pentru streaming și oglindire.

 

Rezumați-vă întâlnirile

După ce ați finalizat întâlnirea, puteți salva, stoca sau partaja un rezumat cuprinzător al întâlnirii. Fiecare participant va primi notele, schițele și înregistrările sonore la alegere. Nici o idee nu se pierde și toată lumea poate continua să lucreze imediat cu rezultatul întâlnirii.

Sesiunea își protejează, de asemenea, utilizatorii din perspectiva confidențialității.

Toate fișierele și rezultatele de brainstorming vor fi șterse din sistem la sfârșitul întâlnirii. Bineînțeles, Sessions îi avertizează pe utilizatori să salveze fișiere înainte de a goli toate cache-urile, dar întotdeauna se asigură că nu rămân fișiere sensibile pe sistem, împiedicând alții să le acceseze.

Gestionarea sesiunilor

Faceți întâlnirile mai eficiente

Sessions a fost conceput pentru a sparge orice bariere care ar împiedica oamenii să utilizeze ecranele electronice în sala de ședințe. Sessions este ușor de utilizat, de la planificarea întâlnirilor până la colaborare și  la rezumat. Startul sesiunilor pune la dispoziție instrumentul de conferință video pentru întreprindere, în timp ce lansatorul oferă acces la aplicațiile programate de tehnicienii din computer.

Orice fișiere pe care trebuie să le introduceți dintr-o întâlnire de la Dropbox, Google Driver, Microsoft OneDriver sau pur și simplu o unitate flash sau un dispozitiv personal, cum ar fi un laptop, un smartphone sau o tabletă.

 

Protejați-vă întâlnirile

Sessions oferă securitatea și protecția datelor. Folosind Sessions, organizațiile își pot pune aplicațiile la dispoziția angajaților într-un mediu sigur.

Modul chioșc împiedică pe oricine să „migreze” către alte zone ale sistemului de operare unde ar putea instala / dezinstala aplicații sau poate provoca orice alte modificări ale sistemului. Numai administratorul de sistem poate schimba orice pe sistem, asigurându-se că totul funcționează corect și că ecranul electronic este întotdeauna gata pentru următoarea întâlnire.

 

Oferiți mai mult spațiu cu Sessions

Sessions rezolvă în mod eficient problema câtorva negociatori, sporind în același timp eficiența ocupată a celor existenți. Conexiunea Exchange încorporată a software-ului afișează automat starea camerei pentru oricine intră și le permite să solicite un loc pentru o întâlnire improvizată cu funcția „cameră gratuită”. Au trecut vremurile în care trebuia să aștepți ore în șir pentru ca o cameră să fie liberă

Oferiți mai mult spațiu cu sesiunile

Sesiunea rezolvă în mod eficient problema câtorva negociatori, sporind în același timp eficiența ocupată a celor existenți. Conexiunea Exchange încorporată a software-ului afișează automat starea camerei pentru oricine intră și le permite să solicite un loc pentru o întâlnire improvizată cu funcția „cameră gratuită”. Au trecut vremurile în care trebuia să aștepți ore în șir pentru ca o cameră să fie liberă, în timp ce nici nu se petrecea ședință în ea.

 

Sessions este disponibil în prezent numai în limba engleză și pot fi rulat numai pe Windows în limba engleză sau germană!

Info produs
Producător:
Legamaster
Termen de livrare:
7-15 zile lucrătoare
Numar articol:
LM7-197062-1