Facem comunicarea vizibilă

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Știri

13.01.2022

LEGAMASTER ȘI VIITORUL VERDE

LEGAMASTER ȘI VIITORUL VERDE

Legamaster îi pasă de viitorul verde!

Reducerea consumului de hârtie și energie este adesea prioritatea numărul unu în inițiativele ecologice la locul de muncă. Desigur, există multe alte modalități de a susține obiectivele de sustenabilitate. V-ați gândit vreodată la instrumentele de comunicare vizuală pe care le folosiți în biroul tău? Prin integrarea soluțiilor noastre ecologice în biroul dvs., reduceți amprenta ecologică și, în același timp, permiteți o colaborare eficientă.

Soluții și inițiative prietenoase cu mediul înconjurător

Ca parte a grupului edding, avem o tradiție lungă de abordare holistică a durabilității. Aceasta trece prin toate activitățile noastre, inclusiv prin metodele noastre de producție, logistică, materiale utilizate, ambalare și durata de viață a produselor noastre.

Acolo unde este posibil, acest lucru este confirmat de certificate verzi oficiale, cum ar fi FSC® sau PEFC™. Cu toate acestea, nu toate inițiativele ecologice sunt cuantificabile. De aceea, am rezumat punctele importante aici, astfel încât să puteți găsi cu ușurință cele mai ecologice soluții pentru locul dvs. de muncă.

Table cu inimi verzi

Chiar dacă nu puteți observa după exterior, tablele noastre au cu adevărat o inimă verde. Tablele noastre sunt produse cu miez puternic din lemn certificat FSC sau PEFC sau carton (fagure). Acest miez oferă stabilitate pentru stratul superior magnetic, care este realizat fie din oțel lăcuit, fie din oțel emailat (Cradle to CradleTM), care rezistă chiar și la cele mai dure condiții.

- Table certificate FSC sau PEFC

- 75% dintre tablele noastre albe sunt fabricate în Lochem, Țările de Jos

- 25% in alte tari europene

- Durată lungă de viață a produsului de până la 25 de ani

 

Accesorii durabile

Fiecare lucru mic contează atunci când vine vorba de durabilitate. De aceea, am dezvoltat accesorii elegante și durabile din lemn pentru table și panouri de sticlă, în care toate piesele din lemn provin din gestionarea durabilă a pădurilor și sunt certificate FSC. De asemenea, oferim numai foi de flipchart care sunt certificate cu eticheta ecologică UE și carduri de moderare care sunt certificate FSC.

 - Familie de accesorii din lemn certificate FSC

- Gamă largă de carduri de moderare certificate FSC

- Foi de flipchart cu etichetă ecologică UE

 

Markere reîncărcabile și vârfuri de rezervă

Carioca nu mai are cerneală sau vârful este deteriorat? Nu o aruncați, deoarece gama largă de carioci Legamasterpoate fi reumplșută, iar vârfurile sunt înlocuibile. În loc să aruncați vechile pixuri cu pâslă, le puteți prelungi cu ușurință durata de viață.

 - Umpleți pixul cu pâslă cu cerneală neagră, verde, albastră sau roșie

- Sunt disponibile vârfuri de rezervă pentru marker de tablă și flipchart

 

Doar ambalaj de carton

Împreună cu partenerii noștri, punem mare accent pe reducerea cantității de ambalaje și pe reutilizarea sau reciclarea ambalajelor. Căutăm constant modalități de îmbunătățire, încercăm să economisim materiale și căutăm sistematic materiale alternative.

Ne limităm ambalajele de transport la ceea ce este absolut necesar și, acolo unde este posibil, folosim numai ambalaje din carton ca alternativă durabilă la plastic sau spumă. Ambalajul accesoriilor și truselor noastre este conceput pentru a fi utilizat atât pentru depozitare, cât și pentru transport.

 

Plantăm copaci cu Iplantatree

 În prezent, susținem un sit de reîmpădurire cu 2.000 de copaci în regiunea Harz de sud a Germaniei, certificate conform standardelor PEFC și FSC. În acest scop, suntem încântați că am găsit un partener la iplantatree care se concentrează pe managementul durabil al pădurilor prin plantarea și îngrijirea copacilor pentru a aduce o contribuție eficientă la protecția climei.

 Vizitați site-ul iplantatree pentru a afla mai multe despre proiect sau puteți dona un copac!

https://www.iplantatree.org/user/Legamaster%20GmbH

 

Ce este FSC® și PEFC™?

 FSC® (Forest Stewardship Council):

Forest Stewardship Council® (FSC) este o organizație internațională, independentă, non-profit, apolitică, înființată pentru a implementa un management al pădurilor ecologic, benefic din punct de vedere social și durabil din punct de vedere economic.

Certificatul FSC atestă că prin extragerea lemnului care servește drept materie primă pentru hârtie, nu se pune în pericol durabilitatea pădurilor, habitatul organismelor forestiere, ci această resursă se gestionează în așa fel încât să poată fi reînnoită în siguranță și continuu.

Exploatarea în păduri certificate minimizează impactul asupra plantelor forestiere, animalelor și altor organisme, comunitățile locale beneficiază de beneficiile pe termen lung ale agriculturii, iar silvicultura este concepută și gestionată pentru a fi profitabilă, dar profiturile generate nu pun în pericol regenerarea pădurilor.

 

PEFC ™ (Program pentru aprobarea certificării forestiere):

Certificarea PEFC garantează că hârtia pe care o utilizați este realizată exclusiv din fibre din păduri cultivate durabil, îndeplinește standardele de protecție a pădurilor și cerințele de bunăstare economică și socială ale societăților în cauză.

 

Înapoi